Skip to main content

Tijdens de corona pandemie kwam Dutch Food Concepts bijna tot stilstand. In deze periode was het de uitdaging om het bedrijf op juiste koers te houden. Terwijl ons kabinet in persconferenties bedrijven actief vroeg zich te focussen op andere activiteiten, besloten wij juist vast te houden aan onze strategie. Om te werken aan een organisatie die na de crisis weer vol energie uit de startblokken kon schieten.

Stiekem heb ik wel een beetje geluisterd naar Rutte & co. Terwijl Dutch Food Concepts door de lockdowns stil lag, heb ik ook verschillende bedrijven zowel binnen als buiten de foodsector geholpen om hun strategie- en marketingactiviteiten te stroomlijnen. Die activiteiten hebben de aanzet gegeven voor het opzetten van ons nieuwe bedrijf Core Strategie.

Het opstellen van een strategie. Strak sturen op inkomsten uitgaven. Je bedrijfskoers regelmatig kritisch tegen het licht houden. Stuk voor stuk onderwerpen waar ik de laatste jaren gedwongen over na moest denken. Voor het opzetten van een financieringspitch, voor het overtuigen van een nieuwe opdrachtgever en natuurlijk om tijdens de crisis onze werknemers constant te motiveren.

Ons marketing- en strategiebureau helpt opdrachtgevers hiermee. Crisis of niet, voor elk bedrijf is het goed om weer eens terug te gaan naar de Core van het bedrijf. Core Strategie schrijft geen lange adviesrapporten, maar werkt op praktische wijze. Wij ondersteunen niet alleen bij het ontwikkelen van marketing- en strategiedoelstellingen, maar helpen ook op de werkvloer om de doelstellingen te realiseren. Core documenteert alles, zodat het in de toekomst ook zonder ons uitgevoerd kan worden.

Core wil naast de ondernemer en marketingafdeling zitten. We zeggen niet alleen hoe jouw bedrijf betere resultaten kan boeken of een campagne opgezet kan worden, maar we werken ook direct mee aan de strategische groei van onze opdrachtgevers.

Zoekt jouw organisatie ondersteuning op het gebied van marketing of een sparringpartner voor de directie? Moet jouw bedrijfsstrategie opnieuw tegen het licht gehouden worden? Welkom bij Core Strategie!

Joost Kling

Author Joost Kling

More posts by Joost Kling